Gratis fragt over 800 DKK Danmarks sneaker markedsplads Fremragende på trustpilot Dansk support

Derfor er vi en sikker markedsplads

Vores betalingsløsning er udviklet og leveret af Symblepay i partnerskab med Vipps MobilePay og Tryg. Det er den ultimative løsning, som sikrer både køber og sælger gennem HELE handlen.

MobilePay
Symblepay
Tryg
Sådan fungerer det
  1. Når Køber betaler for en vare, overføres pengene straks til en særlig sikringskonto. Pengene er nu sikret (deponeret)
  2. Sælger kan nu trygt sende varen (labelfrit).
  3. Når varen er udleveret, får Køber mulighed for at vurdere varen (vurderingsfrist = 12 timer). Ved accept eller udløb af deadline udbetales pengene til Sælger.

Simpelt, sikkert, nemt.

Returnering af varen

Er varen er i dårligere stand end aftalt, giver vi Sælger mulighed for at afvise varens stand (frist: 36 timer) og sende den retur. Når varen er registreret som leveret tilbage hos Sælger, tilbagefører vi handelsbeløbet tilbage til Køber (fratrukket køberbeskyttelsen).

Handelsforsikring

Hvis varen bliver beskadiget eller standen er forringet under returforsendelsen, er Sælger forsikret hos Tryg. Du behøver med andre ord aldrig at bekymre dig om at blive snydt uanset om du er Køber eller Sælger.

ET PARTNERSKAB, DER BESKYTTER DIN HANDEL

Partnerskabet mellem MobilePay, Tryg og Symblepay er en stærk kombination mellem markedets bedste leverandører.

  • MobilePay er Danmarks førende betalingsløsning, som anvendes af alle danskere.
  • Tryg er Danmarks ledende forsikringsselskab og forsikrer varen under forsendelsen både ved tilsendelse og returforsendelse.
  • Symblepay er godkendt af Finanstilsynet til at samle det hele i en løsning og at sikre brugernes penge på en særlig udpeget sikringskonto, der ikke kan røres af andre.

Vi er stolte af at kunne tilbyde den ultimative beskyttelse og bedste handelsoplevelse for vores brugere.

Symblepay kan også downloades som App og bruges til køb udenfor Sneakerbørsen

Din tryghed betyder alt

Vores integration med Symblepay giver dig tryghed, når du handler på vores markedsplads. Uanset om du er køber eller sælger, kan du stole på, at din transaktion er sikret, og at vi tager beskyttelsen af vores brugeres interesser alvorligt.

Sneakerbørsen er dedikeret til at levere den sikreste handelsoplevelse inden for sneakeruniverset. Gå ikke på kompromis med din sikkerhed – og oplev sikker handel på Sneakerbørsen med Symblepay.