Gratis fragt over 800 DKK Danmarks sneaker markedsplads Fremragende på trustpilot Dansk support

Intro til reselling

Videresalg af sneakers og generelt salg af secondhand er større end nogensinde før. Der bliver ved med at komme hypede realeases fra de store brands herunder førende Nike, Adidas og New Balance.

Hvad betyder ’resell’ i sneakerverdenen?

For mange af Danmarks sneakerheads er det ikke nok at have fede sneakers ligesom de andre. De vil have noget der skiller sig ud, noget som er udgået eller en model som er produceret i meget begrænset antal. Men hvordan får man fat i sådan et par? Det gør man med stor sansynlighed ikke når skoen bliver lanceret hos producenten.

Eksempel: Ved release af Travis Scotts samarbejder med Nike kan der sidde over 25 millioner mennesker i kø – som venter på at det måske bliver deres tur til at købe skoene. Men der bliver kun sat 25.000 par til salg. Chancen for at man bliver udvalgt er meget lille og derfor bliver de inkarnerede sneakersheads nødt til at finde pengepungen frem.

I dag sætter de heldige ’vindere’ deres sko til salg til et større beløb end det de gav – og det kaldes at videresælge (resell). Ved eksemplet ovenfor kan beløbet være helt op til 10 gange højere end indkøbsprisen.

Hvor kan man resell sneakers?

Vi anbefaler at bruge Sneakerbørsen når du køber og sælger sneakers. Sneakerbørsens koncept er at køb og salg af sneakers skal være nemt og sikkert. Udover Sneakerbørsen er andre markedspladser og Facebook-grupper brugt til at formidle sneakers på.

Hvilke sneakers sælger godt?

Det er svært at sige hvilke modeller og mærker der sælger godt og mest. Det ændrer sig hele tiden med tendenser og skiftende tider og nye realeses. De modeller der de seneste år er gået bedst er følgende:

Nike Air Jordan 1 Low, Mid & High Nike Dunk Low & SB Nike Air Force 1 Low
Yeezy Slides Yeezy 350 Models Yeezy Foam RNR
Adidas Campus 00s Jordan 4 Retro New Balance 2002R
New Balance 2002R New Balance 550 New Balance 990