Lidt om Sneakerbørsen og vores koncept!

Vi elsker sneakers og er altid på udkig efter de fedeste styles. Vi sørger for at have de nyeste og mest trendy sneakers på siden, så du kan finde dit næste par. Læs med her for at få et bedre indblik i vores forretning 👇

Du er heldig

Du er heldig, for vi har lavet arbejdet for dig. Vi har skabt grundlag for Danmarks fedeste sneakershop! Men hvordan har vi det? I starten af 2023 startede udviklingen af Sneakerbørsen og i januar 2024 lancerede vi med et brag! 💥 Vi har skabt en sammenslutning af Danmarks største erhverssælgere som supporterer os med deres store udvalg af de mest eksklusive sneakers. Men hvad betyder det for dig? Det betyder at du får dine sneakers til langt under den pris du kan finde præcis samme sko til på en anden sneakershop og endda med lynhurtig levering. Når du har bestilt et par sko hos os bliver de tilsendt fra en af vores danske erhvervssælgere og du vil modtage skoen inden for få dage. Vi er derfor bindeledet mellem Danmarks største sneakerpushers og dig der leder efter et nyt frisk par sneaks. Win win! 🤩

Kendt fra sociale medier

Vi bruger vores videoer til at fremvise de nyeste modeller, vi forhandler, og skaber samtidig en tæt relation med vores kunder.

😮 Mere end 11 mio. visninger
✅ 130.000+ synes godt om os
💬 400.000+ har kommenteret vores videoer

Gode anmeldelser

Gode anmeldelser er altafgørende for en webshop i et konkurrencepræget marked

4.9/5.0

Vi ligger som den bedste sneakershop i Danmark baseret på danske Trustpilot-anmeldelser 🇩🇰

Det er vi meget stolte af!

TrustScore 5 ud af 5

Fordele ved at handle på Sneakerbørsen

Hvad er fordelene ved at handle sneakers på Sneakerbørsen?

Vi samarbejder med nogle af landets største og bedste sneaker-sælgere, så du kan altid forvente en fremragende oplevelse på Sneakerbørsen! Vi er stolte af at have Danmarks højeste Trustpilot-score blandt markedspladser, hele 4,9 ud af 5,0.

Vi har i øjeblikket over 10.000 par eksklusive sneakers til salg på Sneakerbørsen, inklusive mærker som Adidas, Nike, New Balance, Birkenstock, Yeezy og mange flere!

Vores koncept kort fortalt: Sneakerbørsens sælgere tilbyder de altid fedeste sneakers til de bedste priser, og som køber løber du ingen risiko. Win-win!!!

sneakerbørsen
Kundesupport:
Support e-mail: