Fragt fra 29 DKK Danmarks sneaker markedsplads Fremragende på trustpilot Dansk support

Det skal være nemt og sikkert at gå i de fedeste sneaks!

*Du køber dit yndlingspar til en skarp pris. Får dem leveret hurtigt. De er pakket pænt ind. De er præcis lige så fede som på billedet og du har endda fået dem til en skarp pris.*

Det er den oplevelse vi gerne vil give alle vores brugere og det er derfor vi har udviklet Sneakerbørsen.

Danmarks eneste dedikerede markedsplads til handel med de mest eksklusive og eftertragtede sneakers.

Motivationen bag at drive Sneakerbørsen

Vi er sneakerheads! Vi har en passion for sneakers. De giver os chancen for at skabe en unik stil, og vi betragter dem som den vigtigste del af et outfit. De eksklusive modeller, der hurtigt bliver udsolgt, er altid de sværeste at få fat på - men det gør dem jo også lidt ekstra spændende ;)

Så hvorfor startede vi Sneakerbørsen?

Vi lancerede i slutningen af 2023 med håbet om, at sneaker-elskere over hele landet ville finde vores koncept spændende. Vores mål er at tilbyde landets fedeste sko til de bedste priser gennem vores markedsplads i samarbejde med vores sælgere.

Vores koncept

Sneakerbørsen er en markedsplads. Vi er altså ikke en webshop. Det vil sige at de sneakers der er til salg på sneakerbørsen.dk er udbudt af diverse sælgere fra det danske sneakermarked. Både privatpersoner samt CVR-registrerede professionelle sælgere er velkomne hos os - alle kan faktisk oprette en salgsannonce på Sneakerbørsen.

…men hvordan er du så sikret at få det du har betalt for?

Vi har tænkt på det hele!

✔️ Sælger får først pengene når du har modtaget og godkendt varen
✔️ Du har mulighed for at returnere varen til sælger
✔️ Varen er forsikret under hele forsendelse af vores partner Tryg Forsikring
✔️ Alle sælgere og købere er verificeret med MitID

Hvad er fordelene ved at handle sneakers på Sneakerbørsen?

1. Vi samarbejder med nogle af landets største og bedste sneaker-sælgere, så du kan altid forvente en fremragende oplevelse på Sneakerbørsen! Vi er stolte af at have Danmarks højeste Trustpilot-score blandt markedspladser, hele 4,9 ud af 5,0.

2. Snart vil du kunne downloade Sneakerbørsen som en app, og vi planlægger at lancere en række sneaker-tilbehør i fremtiden, så du kan opgradere dit sneakergame!

3. Vi har i øjeblikket over 8.000 par eksklusive sneakers til salg på Sneakerbørsen, inklusive mærker som Adidas, Nike, New Balance, Birkenstock, Yeezy og mange flere!

Vores koncept kort fortalt: Sneakerbørsens sælgere tilbyder de altid fedeste sneakers til de bedste priser, og som køber løber du ingen risiko. Win-win!!


Vi er glade for, at du har læst med og håber, du nu har en bedre forståelse af, hvad Sneakerbørsen er, og hvordan vores koncept fungerer.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os på 69 88 49 20 – support-telefonen står klar på Adidas kassen 😉

Du kan også altid også fange os på mail: [email protected]

Vi håber, at dit besøg på www.sneakerbørsen.dk bliver en positiv oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen som bruger og kunde hos os!