Gratis fragt over 800 DKK Danmarks sneaker markedsplads Fremragende på trustpilot Dansk support

Sådan sælger du på Sneakerbørsen

Du får en nem og sikker handel når du handler sneakers på vores markedsplads. Med vores integrerede sælger- og køberbeskyttelse kan du være tryg og vi har din ryg, hvis noget skulle gå galt.

Sådan sælger du nemt og enkelt på Sneakerbørsen
  1. Køber indbetaler pengene på vores sikringskonto
  2. Modtagelsen af betalingen på sikringskontoen bliver du notificeret om
  3. Du pakker og sender skoene afsted til køber
  4. Så snart leveringen af skoene er udført, udbetales handelsbeløbet til dig inden for 2 hverdage
Hvad koster det dig?

Som sælger betaler du et betalings- og sikringsgebyr på 1,50 kr. + 1,5%

(ved handelssum på 800 kr. er omkostningerne 13,50 kr.)

Fordele som sælger på Sneakerbørsen

1. ”Køb nu”med forsendelse

Vi ønsker at det skal være nemt og overskueligt for dig at sælge dine sneakers. Derfor har du mulighed for at slå Køb Nu funktionen til på din annonce. Det gør det nemt for dig og for køber at handle uden at skulle skrive frem og tilbage – med Køb Nu bliver oplevelsen fuldstændig som at købe fra en webshop.

2. Nem forsendelse med pakkekode

Vi kender alt til besværet med fysiske pakkelabels og andre irriterende aspekter i pakkeprocessen. Derfor får du en simpel 9-cifret pakkekode fra DAO som du blot kan skrive på pakken med en tusch. På den måde slipper du for at skulle udveksle navn, adresse og andre informationer med køber. Dejligt nemt.

3. Sikker handel

Når du sælger hos Symblepay kan du være fuldstændig tryg. Vi har i samarbejde med Symblepay og Tryg lavet Danmarks nye sikre måde at betale på. Mod et sælgergebyr på 1,5% + betalingsgebyr på 1,5 kr. forsikrer vi handler op til 15.000 kr. Vores forsikringsløsning træder i kræft hvis du bliver snydt (herunder modtager en vare i dårligere stand end beskrevet, modtager en falsk vare eller i værste fald ikke modtager det aftalte.)

Sælger, Patrick Vossen, udtaler ”Havde solgt et par sko gennem dem, som blev væk hos DAO. Dog lever de op til deres ry og refunderede beløbet. Dermed har det uden tvivl ikke være nogen dårlig oplevelse at sælge gennem Sneakerbørsen selvom pakken blev væk. 5 stjerner herfra” - Trustpilot