Fragt fra 29 DKK Danmarks sneaker markedsplads Fremragende på trustpilot Dansk support

Sneakerbørsens Handelssystem

Du får en nem og sikker handel når du handler sneakers på vores markedsplads. Med vores integrerede sælger- og køberbeskyttelse kan du være tryg og vi har din ryg, hvis noget skulle gå galt.

En sikker handel med Sneakerbørsens handelssystem

Det skal være nemt og trygt at handle på Sneakerbørsen, både som køber og sælger. Med os på sidelinjen vil du altid være beskyttet mod uforudsete risici og samtidig få vores fordele, som gør det nemmere og sikrere for dig at handle.

Køb sneakers med sikker betaling og levering

På Sneakerbørsen er du 100% sikker på at få hvad du har betalt for. Vi holder på købers penge indtil at varen er hentet og accepteret. Hvis varen ikke lever op til forventningerne eller bliver beskadiget under leveringen, er begge parter dækket af vores beskyttelse. Det er faktisk som at købe fra en webshop – når du handler på Sneakerbørsen.

Undgå beskeder fra fremmede og besværlige pakkelabels

På andre platforme skal du bøvle med en masse for at sælge dine sneakers. På Sneakerbørsen er det nemt at oprette en annonce. Hvis du slår ”Køb nu” til undgår du snik-snak og beskeder frem og tilbage. Når varen er solgt, holder vi på pengene. Du skal bare pakke dine sneakers og skrive pakkekoden på.